kanelsnegle:


 

 

 

kanelsnegle:

Kanelsnegle : 50 g gær 2 dl. vand 1 spsk. sukker ½ tsk. salt ½ dl. solsikkeolie 500 g hvedemel Fyld : Alternativt: 3 spsk. kanel 100 g marmelade 3 store æbler revet fint 3 spsk. sukker 1. Gæren opløses i vandet. 2. Salt og sukker tilsættes sammen med melet, dejen æltes godt igennem. 3. Dejen efter hæver i ca. 15 min. 4. Herefter rulles dejen ud til en plade 25 x 40 cm, fyldet fordeles på dejen som rulles sammen som en roulade. 5. Rouladen skæres i 2 cm. tykke skiver og lægges på en bageplade beklædt med bagepapir. 6. Kagerne efter hæver ca. 15 min. på bagepladen, mens ovnen varmes op til 200° C. 7. Sneglene pensles med vand eller kaffe før bagningen. 8. Sneglene bages ved 200°C i ca. 15 min. eller til de er gyldne.