Nudelsuppe med kylling og rejer:


 

 

 

Nudelsuppe med kylling og rejer:

Nudelsuppe med kylling og rejer : 300 g Kyllingebryst 175 g Kalkun 225 g Kinakål 175 g Bambusskud 200 g Rejer 100 g Champignon 150 g Glasnudler 1 L. vand eller grønsagsbouillon 3 Spsk. soya Salt og peber efter behag 1. Opblød nudlerne i varmt vand i ca. 15 min. og hæld derefter vandet fra. 2. Skær kyllinge- og kalkunbryst i strimler. 3. Bambusskuddene tages ud af dåsen og afdryppes. 4. Vask kinakålen og skær det i tynde strimler. Rens champignon og skær dem i skiver. 5. Kom kyllingebrystet i en varm wok uden fedtstof og lad det stege lidt. Kom de afdryppede bambusskud i wokken og lad det stege lidt med. 6. Kom kinakål i gryden sammen med grønsagsbouillon/ vandet og bring retten i kog. 7. Suppen smages til med soya, salt og peber, man kan sagtens komme andre krydderier i retten også. 8. Nu kommes nudlerne i retten og lad dem simrer i ca. 3 min. til de er færdige. 9. Retten serveres straks. 10. Rejerne serveres kolde som tilbehør.