Mirakelboller:


 

 

 

Mirakelboller:

Mirakelboller : ( ca. 40 stk. ) 8 dl. vand 50 g gær 2 spsk. citronsaft 300 g grahamsmel 900 g hvedemel 100 g solsikkekerner 1 spsk. solsikkeolie 100 g kogte hvide eller brune bønner 2 tsk. salt 1. Gæren udrøres i det lunede vand tilsat friskpresset citronsaft, olie og salt. 2. De kogte bønner blendes eller pureres. 3. Grahamsmel, solsikkekerner og bønner blandes med vandet med den opløste gær. 4. Hvedemel tilsættes lidt af gangen og æltes med resten af ingredienserne. Gem lidt mel til bollerne skal formes. 5. Dejen sættes til hævning ca. 45 min. 6. Bollerne formes og efter hæver ca. 15 min. 7. Bages ved 200°C i ca. 15 min.