Hermann


 

 

 

Hermann

Hermann er en venskabskage.
Hermann er naturlig gærende og bliver færdig på 10 dage.
Hermann skal ikke i køleskabet.
Hermann vokser ved stuetemperatur. Stil ham i en skål.


Hvis du for en Hermann af en anden en.

1. dag: Du får Hermann
2. dag: Rør rundt i Hermann 2-3 gange dagligt.
3. dag: Gør som dag 2.
4. dag: Hermann er blevet sulten, giv ham 2dl. mel, 2,5 dl. sukker og 2,5 dl. mælk
5. dag: Rør rundt i Hermann 2-3 gange dagligt.
6. dag: Gør som dag 5.
7. dag: Gør som dag 5.
8. dag: Gør som dag 5.
9. dag: Hermann er sulten igen. Giv ham det samme som dag 4.
Del samtidig Hermann i 4 lige store portioner, og forær de 3 portioner væk
sammen med opskriften.
Hermann nr. 4 beholder du selv.
10. dag: Hermann er sulten, giv ham:
1 dl. olie
2,5 d. sukker
3,5 dl. mel
1 tsk. salt
2 tsk. bagepulver
2 spsk. kanel
3 æg
100 g hakket chokolade
100 g hakket nødder

Det hele røres sammen og bages i en stor form ved 170 grader i ca. 1 time.

Der kan kommes forskelligt fyld i evt. rosiner,kokos,gulerødder også videre.


Hvis du hellere vil prøve at starte helt fra bunden selv så starter man Hermann sådan her:

START HERMANN

1 1/4 dl. mel
1 dl. kærnemælk
1/4 - ½ tsk. salt

Røres sammen og står 4 dage ved stue temperatur

rigtig god fornøjelse.