Gullaschsuppe


 

 

 

Gullaschsuppe

Gullaschsuppe: 500 g inderlår 2 løg 2 røde peberfrugter 1 ds. flåede hakkede tomater 3 spsk. konc. tomatpuré 1 spsk. mild paprika 1 L. vand 1200 g kartofler Salt og peber 1. Kartoflerne skrælles og skæres i små tern. 2. Løget pilles, peberfrugterne rengøres og skæres i små tern. 3. Kødet skæres i mundrette stykker og kommes i en gryde uden fedtstof og svitses. 4. Når kødet begynder at tage farve tilsættes løget og det hele steger godt sammen. 5. Tomatpuré, de flåede tomater, peberfrugterne, paprika, salt og peber tilsættes 6. Kom kartoflerne i gryden og rør det hele godt sammen. Vandet tilsættes og retten står og koger godt sammen til kartofler og kød i ca. 45 min. til det hele er rigtig mørt. 7. Retten serveres rygende varm.