Frugtmuffins


 

 

 

INGREDIENSER (18STK.)

 

2 æg

175g sukker

75g smør

200g mel

1 spsk. Bagepulver

½tsk. stødt kanel

¼ tsk. revet muskatnød

¼ tsk. fint salt

200g bær, f.eks. solbær, hindbær, skivede jordbær, blåbær eller blandede skovbær

Små forme af papir.

 

Fremgangsmåde:

 

1.     Pisk æg og sukker hvidt og luftigt.

2.     Smelt smørret, og hæld det i æggemassen under piskning.

3.     Bland de tørre ingredienser, og sigt dem ned i æggemassen. Rør dejen sammen forsigtigt.

4.     Vend bærrene i dejen, og kom den i små papirforme med en spiseske. Formene skal kun være ¾ fyldte. Bag evt. kagerne i 2 papirforme, så de holder faconen.

5.     Bag kagerne ved 200 grader i ca. 20 min.