Fisk i krydderurtesauce med sesamkartofler:


 

 

 

Fisk i krydderurtesauce med sesamkartofler:

Fisk i krydderurtesauce med sesamkartofler: 700 g kartofler 5 fiskefileter 25 purløg 30 g persille 10 g kørvel 10 g dild 3 dl fiskebouillon saften af 1/2 citron salt og hvid peber efter behag 1. Kartoflerne koges med skræl og pilles. 2. Fiskebouillonen kommes i en gryde og krydderierne kommes i gryden. Saucen koges sammen og smages til med salt og hvid peber efter behag. 3. De pillede kartofler skæres i skiver og kommes i et ovnfast fad. 4. Fiskefileterne rulles og sættes sammen med en tandstik. De lægges oven på kartoflerne i det ovnfaste fad. 5. Når sauce er kogte godt sammen hældes den over fiskefileterne. Fadet sættes i en opvarmet ovn på 200° C i ca. 15 min. 6. Retten serveres straks.