Cajun skinkeschnitzler med pastasauce:


 

 

 

Cajun skinkeschnitzler med pastasauce:

Cajun skinkeschnitzler med pastasauce 2 personer 2 skinkeschnitzler af inderlår, 1 cm tykke 15 g smør Cajun krydderiblanding 2 tsk paprika 1 tsk salt ½ tsk hvidløgspulver ¼ tsk stødt cayennepeber ¼ tsk stødt sort peber ½ tsk Herbes de Provence Pastasauce 1 lille løg 1 fed hvidløg 2-3 stilke blegselleri med top ½ spsk olie ½ dåse hakkede tomater 1 tsk tørret oregano salt og peber Tilbehør 200 g pasta Til pastasaucen svitses finthakkede løg og hvidløg sammen med fintsnittet blegselleri i en gryde med olie. Tilsæt hakkede tomater, oregano, salt og peber og lad saucen koge ved svag varme i ca. 5 minutter. Smag saucen til. Drys med hakket blegselleritop ved servering. Kog pastaen. Bland alle de tørre krydderier til Cajun blandingen. Dup schnitzlerne tørre med køkkenrulle og drys dem med krydderiblandingen på begge sider. Lad smørret blive gyldent på en pande ved kraftig varme. Brun hurtigt schnitzlerne på begge sider. Skru ned til middel varme og steg dem færdige 1½-2 minutter på hver side, til de er netop gennemstegte. Tips Skinkeschnitzlerne kan også steges lidt kortere tid, hvis de ønskes svagt rosa indeni Man kan købe færdig Cajunkrydderi i visse forretninger Energifordeling og -indhold pr. person Protein 28 % Kulhydrat 58% Fedt 14% 2465 kJ Tilberedningstid ca. 30 minutter