Bulgursalat


 

 

 

Bulgursalat

 

4 dl. Bulgur ( forkogte knuste hvedekerner )

2 løg, tynde både

3 tomater, i små stykker

1 agurk, i tern

1 grøn peber, i tern

en stor håndfuld hakket persille, gerne bredbladet

 

Marinade:

Saften af 1 citron

2 spsk. Olivenolie

1 tsk. Salt og friskkværnet peber

1 fed hvidløg

 

Bulgursalat kan f.eks. spises sammen med grillede kødspid, grøn salat med peberfrugter og brød.

 

Læg bulguren i en skål.

Hæld ca. 7 dl. Kogende vand over, lad den stå i ca. 20 minutter, til bulguren er blød og har opsuget noget af væden.

Hæld det vand fra, som ikke er opsuget.

 

Bland bulgur, snittede grønsager og persille.

 

Pisk dressingen sammen, og hæld den over salaten, og sæt den i køleskabet, til den skal serveres.