Bananlagkage med kakaocreme


 

 

 

Bananlagkage med kakaocreme


Lagkagebundene: 2 æg 30 g kalorielet mayonnaise 9 tsk mel 3 tsk bagepulver Fyld: 50 g græsk yoghurt (10%) 150 g jordbær 1 banan 3 tsk jordbærsyltetøj (St. Dalfour) Kakaocreme 200 g græsk yoghurt (10%) 1 tsk Valrhona kakao et par dråber flydende sødemiddel eventuelt et par dråber romessens 60 g brød 300 g grønsager Lagkagebundene Pisk hviderne stive. Bland de øvrige ingredienser med æggeblommerne. Til sidst blandes det hele sammen. Del portionen i 2 og bag hver portion på bagepapir i en 200° varm ovn i ca 10 minutter. Fyld Mos med en gaffel banan, jordbærrene og syltetøjet sammen. Vend forsigtigt massen ned i yoghurten. Læg fyldet mellem bundene. Creme Rør yoghurten sammen med kakaoen, smag den til med flydende sødemiddel og tilsæt efter smag eventuelt et par dråber romessens. Hæld kakaocremen ud over hele lagkagen Drys lidt kakao gennem en lille sigte ned på cremen. Det ser flot og festligt ud. NB Spis først 60 g brød og 300 g grønsager. Læg eventuelt tykke tomatskiver på brødene og spis et par gulerødder til. Til sidst spises lagkagen eventuelt med kaffe eller te til. Tips Hæld lidt appelsinsaft på lagkagebundene inden fyldet lægges på.