Tomatsauce til pasta
Tilberedningstid: 30min.
Årstid: Forår, Sommer, Efterår, Vinter
Antal: 4 personer

1 hakket fed hvidløg
3 hakkede rødløg (ca. 150 g)
25 g smør
1 dl grønsagsbouillon
1 dåse flåede tomater (ca. 400 g)
1 tsk tørret basilikum
100 g karoline's kvark 1% - fromage blanc
1 spsk hvedemel
4 spsk hakket frisk persille
½ tsk groft salt
friskkværnet peber

400 g tørret pasta




Svits hvidløg og rødløg i gyldent smør i en gryde. Tilsæt bouillon, tomater og basilikum og bring saucen i kog. Rør kvark sammen med mel og tilsæt det til saucen. Kog den godt igennem. Tilsæt persille og smag til med salt og peber. Server tomatsaucen til friskkogt pasta.

Tip: Saucen kan serveres med revet Grana ost eller Karoline's PastaOst.

Udviklet af: Karolines Køkken


Energiindhold
For hele retten: 8424 kJ
Fedt: 12 %
Kulhydrat: 73 %
Protein: 15 %