Squashsauce til pasta
Tilberedningstid: 45min.
Årstid: Sommer, Efterår, Vinter
Antal: 4 personer

1 squash i tynde skiver (ca. 400 g)
1 porre i tynde ringe (ca. 200 g)
25 g smør
1 tsk hakkede friske timianblad
2 spsk hakket frisk bredbladet persille
1 dl piskefløde
½ tsk groft salt
friskkværnet peber

400 g tørret pasta




Halver squashskiverne, hvis de er meget store. Svits grønsagerne i smeltet smør i en pande i ca. ½ min. Tilsæt timian, persille og piskefløde. Varm blandingen igennem og smag til med salt og peber. Server squashsaucen til friskkogt pasta.

Tip: Server squashsaucen sammen med kartofler til fx en stegt kotelet.

Udviklet af: Karolines Køkken


Energiindhold
For hele retten: 9578 kJ
Fedt: 26 %
Kulhydrat: 62 %
Protein: 12 %