Karrysuppe med nudler og kylling
Tilberedningstid: 30min.
Årstid: Efterår, Vinter
Antal: 4 personer

1 liter karoline's orientalsk karrysuppe
2 dl vand
2 kyllingefileter i små tern (ca. 300 g)
¾ tsk groft salt
friskkværnet peber
50 g tørrede ægnudler - knækket i mindre stykker
125 g forårsløg i skrå skiver
2 gule peberfrugter i tern (ca. 200 g)

Pynt
friske korianderblade
Tilbehør
200 g brød




Hæld karrysuppe og vand i en tykbundet gryde og bring suppen i kog under omrøring. Tilsæt kyllingekød, salt og peber. Lad suppen koge ved jævn varme i ca. 2 min. - rør af og til. Tilsæt de knækkede nudler og grønsager. Kog suppen yderligere i ca. 2 min. - til nudlerne er "løst op" og møre, men ikke bløde. Smag til.




Energiindhold
For hele retten: 7150 kJ
Fedt: 29 %
Kulhydrat: 47 %
Protein: 24 %