Frugtsalat
(10 pers.)


800 g frisk frugt i tern (fx æble, pære, banan, appelsin)
4 dl Karoline's PiskeFløde
2 dl yoghurt med appelsinsmag
5 spsk sukker
2 spsk vaniljesukker
50 g hakket chokolade - gem lidt til pynt
50 g hasselnøddeflager - gem lidt til pynt

Sådan gør du:
Frugten skæres i tern.
Fløden piskes stiv og blandes med yoghurt, sukker og vaniljesukker.
Frugt, hakket chokolade og hasselnøddeflager vendes i flødeblandingen.
Frugtsalaten anrettes i en skål og pyntes med hakket chokolade og hasselnøddeflager.

Tid: 30 min.

Energiindhold:
For hele retten: 13718 kJ
Fedt: 56 %
Kulhydrat: 40 %
Protein: 4 %

Tips
Chokoladepletter på tøjet? Læg tøjet i blød i sødmælk i ca. 15 min.
Gnid på pletten til den forsvinder, skyl tøjet i koldt vand og vask som normalt.