Frugtsalat med Kvark
Tilberedningstid: 45min.
Årstid: Forår, Sommer, Efterår, Vinter
Antal: 4 personer

200 g karoline's kvark 1% - fromage blanc
½ dl mælk
1½ spsk sukker
1 pillet appelsin i små stykker (ca. 150 g)
1 æble i små tern, fx coxorange (ca. 150 g)
150 g halve blå vindruer uden sten




Rør kvarken blød med mælk og sukker. Vend appelsinstykker, æbletern og vindruer i. Stil frugtsalaten tildækket i køleskabet i mindst ½ time.

Ved serveringen: Rør forsigtigt frugtsalaten op og smag den til.

Tips: Vindruerne kan erstattes af banan i halve skiver. Ønskes frugtsalaten mere blød tilsættes lidt mælk. Kvark 1% kan erstattes af vaniljekvark 45+, i så fald skal sukkeret udelades.




Energiindhold
For hele retten: 2426 kJ
Fedt: 19 %
Kulhydrat: 64 %
Protein: 17 %