Fiskefrikadeller
(4 pers.)

Fiskefars
400 g hakket torskefilet
1 æg
2 spsk majsstivelse
1 dl skummetmælk
1 1/2 tsk salt
Peber

Til stegning
25 g Den nye Kærgården 60%

Remouladesauce
3 dl Cheasy A38 0,1% naturel (afdryppes 1 time i et kaffefilter)
50 g letremoulade
Karry
Citronsaft
Lidt sukker
Salt
Peber

Tilbehør: 100 g rugbrød til hver samt revne gulerødder med citronsaft

Sådan gør du:
Rør det hakkede fiskekød sejt med salt.
Tilsæt de øvrige ingredienser. Form farsen til frikadeller.
Steg dem på en teflonpande i fedtstoffet.
Rør den afdryppede A38 sammen med remouladen og smag til med karry, citronsaft, sukker, salt og peber.


Tid: 60+ min.

Energiindhold:
For hele retten: 6400 kJ
Fedt: 26 %
Kulhydrat: 42 %
Protein: 32 %

Tips
Prøv at komme en dåse torskerogn i fiskefrikadellefarsen sammen med hakket dild og citronsaft.