Fetasalat med vandmelon
(10 pers.)

Balsamicosirup
1 dl balsamicoeddike
85 g sukker (1 dl)

1/2 dl græskarkerner (ca. 30 g)

1 lille vandmelon i tern (ca. 1 kg)
300 g Karoline's Feta i tern - afdryppet

Pynt: Friske mynteblade

Sådan gør du:
Balsamicosirup: Kog balsamicoeddike og sukker ved høj varme i en gryde i 1 minut.
Hæld siruppen i en skål og lad den køle af.
Rist græskarkerner på en tør pande ved jævn varme i ca. 2 minutter. Lad dem køle af.
Ved serveringen: Anret vandmelon- og fetatern på et fladt fad, og dryp lidt sirup over.
Drys med græskarkerner - og server resten af siruppen i en lille skål ved siden af.

Når opskriften ganges op, skal kogetiden på balsamicosiruppen forøges tilsvarende.

Opskrift fakta

Tid: 15 min.

Energiindhold:
For hele retten: 7120 kJ
Fedt: 40 %
Kulhydrat: 43 %
Protein: 17 %

Tips
Feta i tern eller Fetina er uundværlig i den klassiske tomatsalat med oliven, hakket løg og olie/eddike dressing