Citronsauce
Tilberedningstid: 30min.
Årstid: Forår, Sommer, Efterår, Vinter
Antal: 4 personer

½ liter karoline's hvid mælkesauce
2 tsk fintrevet citronskal
1 tsk friskpresset citronsaft
¼ tsk groft salt
3 spsk frisk, fintklippet fennikeltop

Hertil:
500 g små stegte rødspætte
1 kg kogte kartofler
600 g dampet fennikel




Bring Hvid MælkeSauce i kog i en tykbundet gryde. Tilsæt citronskal, -saft og salt. Kog saucen ved jævn varme og under omrøring i ca. 2 min. Kom fennikeltop i - gem lidt til pynt. Smag citronsaucen til.

Tip: Citronsaucen smager også dejligt til fx små, stegte torskefileter.




Energiindhold
For hele retten: 8580 kJ
Fedt: 24 %
Kulhydrat: 52 %
Protein: 24 %