*

 

Alt i en bradepande
(6 personer)

1 kalkunbryst på ca. 900 g
skal af 1 citron
1 spsk citronsaft
2 fed presset hvidløg
1 tsk rosmarin
1 tsk salt
Peber
1½ kg bagekartofler
3 peberfrugter (gerne forskellige farver)
2 spsk kapers
1 tsk salt
2 tsk sød paprika
2 dl tomatjuice
2 dl vand

Tilberedning
Krydderierne blandes og gnides på kalkunbrystet.

Kalkunbrystet lægges i midten på en stor bradepande.

Kartoflerne skrælles, halveres på langs og lægges rundt om
kødet.

Peberfrugterne skæres i ringe og vendes med kartoflerne.

Kapers, salt og paprika drysses over kartoflerne.

Bradepanden stilles midt i en 225 grader varm ovn i 15 min.

Vand og tomatjuice hældes forsigtigt i bradepanden.

Bradepanden dækkes med aulofolie, og varmen skrues ned til 175 grader.

Kød og kartofler steges videre i 50-60 min.

Retten hviler under folie i 10-15 min, før kødet skæres i skiver.

Energi
Pr. 100 g: 352 kJ / 84 kcal. ? Pr. portion: 1749 kJ / 416 kcal.
Protein: 38% ? Kulhydrat: 53% ? Fedt: 9% (4 g pr. portion; 0,8 g pr. 100 g)