Regler for soveværelse golf:


1. Hver spiller skal medbringe eget udstyr, normalt en kølle og to kugler.
2. Spil på banen skal godkendes af hullets ejer.
3. I modsætning til udendørs golf, skal man her forsøge at få hele køllen i hullet og holde kuglerne udenfor.
4. Banen ejer har ret til, evt. at begrænse køllens længde, for at undgå skader i hullet.
5. Spillets point er at støde så mange gange som muligt, indtil ejeren af banen er tilfreds, og spillet er fuldbyrdet. Hvis det mislykkes, kan man nægtes adgang til banen.
6. Det er dårlig opførsel, hvis man straks begynder at spille på hullet, så snart man er kommet på banen. De rutinerede spillere giver sig tid til, at beundre banen og være specielt opmærksom på de velformede kurver.
7. Spillere advares mod at nævne navne på andre baner, eller baner, som man regelmæssigt spiller på, overfor ejeren af den aktuelle bane. Flere bane ejere har i den anledning skadet spillerens udstyr.
8. Det anbefales spillere at have ordentligt regntøj parat, for en sikkerhedsskyld.
9. Spillere bør sikre sig, at deres match er bestilt ordentligt, specielt når man skal spille på en ny bane for første gang. Tidligere spillere er blevet tosset, når de opdager, at en anden spiller, på den bane, som de betragter som deres egen.
10. Spillere skal ikke altid tage for givet, at banen er tilgængeligt. Visse spillere føler sig snydt, når de opdager, at banen er under reparation for øjeblikket. Spillere rådes til at være taktfuld i en sådan situation. De mere avancerede spillere finder alternative spillemåder, når det sker.
11. Spillere rådes til at bede om tilladelse, inden de forsøger sig med det bagerste og 9. hul.
12. Spillere opfordres, til langsomt spil, men bør være forberedt på at forsætte i hurtigere tempo ind i mellem, hvis bane ejeren ønsker dette.
13. Det betragtes som enestående præstation, hvis man kan spille på det samme hul flere gange under en match.!!!!!!!